Μαρτυριες

"ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟ ΔΩΡΟ,ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ,ΟΤΑΝ Ο ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΣ ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑ ΜΙΑ ΟΑΣΗ!
ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ!!!ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ,ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ & ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΜΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ!!!ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΗΡΕΜΗ,ΓΑΛΗΝΙΑ & ΤΡΥΦΕΡΗ ΥΠΑΡΞΗ,ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΟΥ ΗΛΙΑΝΑ ΔΗΜΑ,ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕ Σ΄ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ!!!!
ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ,ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΘΕΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΡΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ & ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΘΕΟ ΜΑΣ!!!
ΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ,ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ!!!!"

Ιουνιος 2016

Βασιλική Νατση ,

Είσαι πολύ γήινη, δυνατή, αληθινή και τα λόγια σου πάνε αμέσως στην καρδιά μας! Ένιωσα το μεγαλείο μιας γέννας, ανώτερης πνευματικής! Για μένα ενσάρκωσες τι θα πει ΜΗΤΕΡΑ! Και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στην μητέρα σου διότι με τα λόγια της βίωσα τον σεβασμό του γονιού προς το παιδί που έφερε στον κόσμο και αυτό ήταν πράγματι θεϊκό συναίσθημα!

 

Τ.Αγγέλου,

Η δασκάλα μου Ηλιάνα είναι ένα κομμάτι αγάπης του θεού στη γη !!!!! Που μας αφυπνίζει με πολύ υπομονή στοργή κ δίνοντας πολύ προσοχή στις ιδιαιτερότητες μας κ σεβασμό !!!! Την ευχαριστώ !!!!!

Σταματία Κ.,

Όπως κάποιος είχε πει " όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος εμφανίζεται". Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη δασκάλα μου Ηλιάνα που σαν φωτεινή ηλιαχτίδα ήρθε στο μονοπάτι μου. Ένα σεμινάριο που ξυπνά τον αληθινό εαυτό μας. Τελειώνοντας το σεμινάριο ένιωθα ολοκληρωμένη, ανάλαφρη και δυνατή γεμάτη αγάπη. Ευχαριστώ πολύ για όλα.

 

Λένα Καρβ.,