Μαρτυριες

ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΤΡΑΒΑΛΟ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΔΩΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΥΜΑΠΝΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΑΝΑ ΔΗΜΑ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΑΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΝΟΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΡΟΥΒΑΛΟ ΜΕΛΧΙΔΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΑΝΑ ΔΗΜΑ .
Κωνσταντίνος 20.11.2017,
Είναι ευλογία από το θεό να έχεις δασκάλα την Ηλιανα σε αυτό ειδικά το σχολείο ζωής. Οδηγός ζωής για όσους χάνουμε το δρόμο μας!!!! Επίσης εμπνευστής γήινης επιβίωσης κ πνευματικής ανασυγκρότησης !!!! Είναι χαρά να μιλάς μαζί της!!!!!! Το μάθημα κάθε φορά μεγαλείο ψυχής κ ενδυνάμωσης !!! κάθε φορά που το παρακολουθώ το κάνει πιο φωτεινό πιο ζεστό πιο κατατοπιστικό!!!! Το παρακολουθώ χωρίς καθόλου κούραση!!!!! Ευχαριστώ για όλη τη θαλπωρή, φροντίδα, αγάπη και τη γνώση !!!!!
Σταματία 20.11.2017,
Αγαπημενη μου ηλιάνα η εμπειρία που έζησα στο σεμινάριο ήταν αποκαλυπτική για μένα παρόλο που ήταν η δεύτερη φορά που το έκανα ήταν σαν να το ζούσα από την αρχή με θαυμασμό και περιέργεια μικρού παιδιού. ίσως ήμουν πιο απελευθερωμένη γιατί το είχα γνωρίσει και είχα δει και τα αποτελέσματα σε μένα έτσι τώρα το έζησα με όλη μου την καρδιά το χαιρόμουν πιο πολύ και έτσι νομίζω μπόρεσα να συναντηθώ με μένα με τη θαυμαστή σου πραγματικά υποστήριξη την κατάλληλη στιγμή και να κάνω τη μετάβαση - μια μετάβαση που συνεχίζεται ακόμη οπως το δείχνει το σώμα μου να αφήσω το πονετικό παρελθόν μου και να προχωρήσω με πίστη συγχώρεση και ελπίδα σε ένα καλύτερο τώρα και ίσως και αύριο .¨Οταν ανησυχώ για την αλλαγή μου η χάνω την πίστη μου τότε πραγματικά γυρίζω στην καρδιά μου και μαλακώνω και έτσι συνεχίζω τη μέρα μου με πιο ξεκάθαρη σκέψη και δύναμη . Περιμένω το άνοιγμα της καρδιάς μου να συνεχίζεται γιατί όσο τη νιώθω να καθαρίζει τόσο γλυκαίνω μέσα μου και χαίρομαι μια χαρά πραγματικά που γεμίζει την ύπαρξη μου όλη σευχαριστώ πραγματικά για την προσφορά σου αυτή στη ζωή μου αλλά πιστεύω και στις ζωές των άλλων όπως το έζησα και τους είδα στο σεμινάριο φιλιά πολλά
Αφροδίτη 17.11.2017,
Είμαι ευγνώμων για την εργασία αυτή που πραγματοποιήσαμε με την Ηλιάνα, η οποία δεν είναι μόνο πολύ καλή σε αυτό που κάνει, αλλά είναι ένα πολύ ευγενικό πρόσωπο, γεμάτο καλοσύνη και σεβασμό. Με βοήθησε σε όλη την διάρκεια του σεμιναρίου να εμπιστευτώ όλη τη διαδικασία. Αυτό ήταν βασικό για τις αλλαγές που επιθυμώ να πραγματοποιήσω στην ζωή μου. Ευχαριστώ!
Πατρίς 14.11.2017,